Categoría vídeo, puesto peteíha Sofía Bogarín ohaíva “Arancini di Mandioca”, heñóiva receta italiana; mokoiha puesto Rosario González ombosako’i “Arancini di Arro Kesu”, petei plato tradicional italiano orekóva Paula Valdés omohenda mbohapyha tenda orekóva “Bouillabaisse de surubí y kuratû”, oñeinspiráva peteî receta francesa.
Oñemotenonde categoría fotografía José Galeano ta’anga “Salmaracu”, peteî receta española; Sophia Didier con su “Lou Pitchou Pira”, plato francés ha Hernán González ojapóva “Waterzooi de Surubi”, versión receta belga tembi’u.
Ko'ã jopói mitãrusu ganador omopyendáva peteî beca orekóva curso de cocina instituto gastronómico IGA, peteî cena ojehasa por0Ò haguãl “Menú de pasos”, ko’ã irundy tekove restaurante Talleyrand ha peteî gift card de Fork Kitchen Store.