Paraguay ¡maymáva jurúpe!

“Maymáva he'i peteî mba'e ndahasýiva roime haguére ko'ápe ore roñeñandúma ganadores. Ko'ápe omomba'e ñande etnococina, iñepyrûmby guive umi ava guaraní rembi'u”, he'i abc color-pe ka'aruete Graciela Martínez, investigadora ha ohaíva aranduka Poytáva, Or

Este artículo tiene 6 años de antigüedad

“Maymáva he'i peteî mba'e ndahasýiva roime haguére ko'ápe ore roñeñandúma ganadores. Ko'ápe omomba'e ñande etnococina, iñepyrûmby guive umi ava guaraní rembi'u”, he'i abc color-pe ka'aruete Graciela Martínez, investigadora ha ohaíva aranduka Poytáva, Origen y Evolución de la Gastronomía Paraguaya, oîva Feria Internacional de Gastronomía (Fibega) oñemotenondéva Miami-pe, Florida. Ko'ágã Martínez ndoikuaái gueterikuri ndaha'éi ome'êva'erã aguyje ko'ã mba'e oikóva ha oikéva jeporavorã, ha ñasê oguahëvo vy'apavê ijojaha'ÿva jopói ha ohupi yvatéte editorial omoherakuãva Tetã Paraguái kuaandy tembi'u paraguáipe ha, ogueru puesto peteîha competencia internacional ojeheróva Fibega 2019.

 

Lea en Español